Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Монтаж стелажів різної конфігурації, демонтаж
 
5-08-2011, 22:13  Технології

Монтаж стелажів різної конфігурації, демонтаж

 
Сьогодні стелажі просто незамінні. Монтаж стелажів, так само як і демонтаж стелажів вимагає застосування знань висококваліфікованих фахівців. Збірка - розбирання стелажів вимагає залучення великої кількості людей. Некваліфіковані монтажники стелажів, що не мають належного уявлення про технічний пристрій стелажів, затягують терміни, якість же їх роботи дуже сумнівна.

Монтаж стелажів різної конфігурації, демонтаж



Професійні монтажники стелажів проводять монтаж стеллажей та розбирання стелажів відповідно до вимог виробника. Збирачі стелажів виберуть оптимальну конструкцію стелажів і спосіб їх монтажу згідно з конфігурацією і призначенням приміщення. З'єднання стійок рами стелажів з горизонтальними балками, підп'ятника виконується болтами з метричної різьбою. Кріплення підп'ятників з бетонною підлогою здійснюється анкерними болтами. Для згладжування нерівностей підлоги підкладають металеві пластини, клини різної товщини. При монтажі стелажів застосовуються тільки анодовані болти і анкера. Встановлення стелажів здійснюється строго по проектним вимогам і характеристикам стелажного обладнання. Справжні установники стелажів не упустять жодної дрібниці.


Збірка стелажів - основні види конструкцій

Зараз існує багато різних видів стелажів. Серед них виділяють стаціонарні та пересувні стелажі. Висота стаціонарних стелажів досягає дванадцяти метрів. Зі стаціонарних стелажів найбільш часто застосовуються консольні і набивні. Збірка стелажів такого типу найбільш трудомісткий процес. Вони як правило складаються з цілісних зварних стійок для підйому яких потрібне велике зусилля, рідше лебідка, кран.

Також необхідно сказати про універсальні збірні і розбірні стелажі. Їх основною перевагою перед іншими стелажами є їх універсальність. Вони орієнтовані на періодичну збірку і розбирання. Вони необхідні тоді, коли здійснюється часта перепланування простору, а також регулярні переїзди. Хорошими якістями володіють універсальні стелажі, монтаж - демонтаж яких займає лічені години.

Останнім часом надзвичайно поширеними стають мезоніни - це багатоярусні стелажі з сходовими прольотами і переходами. Конструкції мезонінів збираються на болтах, рідше - на зачепах. Збірка стелажів мезоніну відбувається з сприянням сходів, а також підйомників.

Для захисту конструкції стелажів від випадкових ударів штабелерів, а також навантажувачів виконується установка відбійників стелажів, огорож вертикальних стійок як окремо, так і по всій довжині стелажної рами.


Демонтаж стелажів

Демонтаж стелажів включає такі моменти як розбирання болтових з'єднань, зпилювання анкерних болтів, демонтаж горизонтальних балок. Частковий або повний демонтаж стійок стелажів, які з'єднані між собою горизонтальними, діагональними стяжками.
Застосування стелажів досить часто допомагає зекономити час і кошти, організувати простір.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!