Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Роль картинок в просуванні сайтів
 
12-08-2011, 18:54  Технології

Роль картинок в просуванні сайтів

 
Сьогодні все більше людей та організацій що надають ті чи інші послуги, починають створювати свої сайти й інтернет-магазини
Після створення настає фаза активного просування. Основний метод просування як відомо унікальний контент, але часто власники ресурсів забувають про роль картинок в цьому контенті.

'Роль



Пам'ятаєте прислів'я: краще один раз побачити, ніж 100 разів почути ... або прочитати. Цю приказку цілком можна застосувати і для позначення ролі зображень на сторінці вашого блогу чи сайту. До речі давним-давно вчені звернули увагу на те, що 75% інформації зчитується очима через візуальні образи.

Звичайно додавання картинки - це не лише прикраса чергового поста або заповнення порожнього простору, зображення використовуються, щоб привернути увагу до важливої інформації, будь-то 50% знижка, спеціальна пропозиція або різні акції, щоб полегшити читання великої кількості тексту на сторінці, наприклад, і т.д.


Роль картинок в просуванні сайтів

Існує кілька основних пунктів SEO-оптимізації зображень.

Якщо розмістити на сторінці просто партнерське посилання і банер з посиланням, то 2 варіант буде користуватися більшою популярністю.

Не варто забувати також, що і для пошукових систем зображення грають важливу роль. Якщо користувачі можуть бачити картинку на вашому сайті або блозі, то пошукові машини їх, звичайно ж, бачити не можуть, але ним можна підказати, що на цій картинці зображено і вони їх проіндексують, а ви я думаю знаєте, що і в Яндекс і в Google є пошук по картинкам. Цим пошуком по картинках щодня користується величезна кількість людей. І люди навряд чи вводять в пошуку по картинках незрозумілий набір цифр і букв

Крім того і в Яндекса і у Гугла при звичайному пошуку виводяться ще й кілька картинок, що дає ще більше шансів залучити користувача.
Перед завантаженням зображень на сервер, і наступним додаванням їх на сторінки блогу, ви обов'язково повинні дати назву зображенню, використовуючи ключові слова, пов'язані з темою статті, розділені тире. Так що, забудьте назавжди про використання безглуздого ряду букв та цифр, і звикайте використовувати з самого початку ретельно підібрані і продумані ключові слова. Гарна назва зображення, як і хороший заголовок статті, одна з умов успіху. Приваблива назва підштовхне читача кликнути по картинці і перейти по посиланню, якщо воно причаїлося під нею.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!