Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Новини для тих, хто планує стати власником iPhone
 
12-08-2011, 21:01  Технології

Новини для тих, хто планує стати власником iPhone

 
Кожен новий рік корпорація Apple оновлює лінію своїх унікальних мобільних пристроїв. З’являються смартфони з новим дизайном, додатковими функціями – власники компанії роблять все можливе щоб кількість бажаючих купить iPhone 5 постійно збільшувалася. Однак компанія радує не тільки суперультрамодними пристроями з безліччю розширених функцій.
Досить ефектний і в деякій мірі гламурний дизайн телефону передбачає наявність так само і оригінальних і незвичайних додатків, які можна встановити на цей стильний смартфон. Першу пропозицію про те, щоб вийти на «поля» мобільного контенту отримав від Apple всім відомий Будинок моди Chanel.

'Новини



Так само був укладений цікавий контракт між Будинком моди під назвою Ralph Lauren і компанією Apple, за підсумками якого кожен користувач і власник iPhone може встановити на власний телефон програмне забезпечення, яке дозволяє дізнатися про актуальні новини Будинку Ralph Lauren. І навіть не треба їхати до них. Адже раніше, якщо хотілося знати останні "модні" новини, доводилося їхати самому. На власному авто. А що якщо продаж авто у вашій країні зовсім ніяка? Навіть немає автомобіля щоб їхати куди-небудь. За допомогою даної програми можна зберегти на власний iPhone фотографії нової колекції, можна перегорнути різні лук-буки, а також довідатися адреси всіх магазинів, ну і звичайно ж переглянути всі предмети і елементи одягу в тривимірному режимі, тобто в 3D. . Хіба не чудова пропозиція? Особливо вона має порадувати представниць прекрасної половини людства.

У велику базу даних цього додатка також включена нова колекціях найкращих нарядів цього сезону. Обов'язково представлена докладна інформація про кожен стиль для всякого сезону: про капелюшки, різні аксесуари, взуття, одяг тощо. Тепер модниці мають змогу, зручно розмістившись, на дивані чи в кріслі, здійснювати перегляд останніх новин в світі моди за допомогою iPhone і відразу після цього, передзвонивши подругам, обговорити побачене, скласти плани відносно майбутніх покупок.

Безсумнівно, такий хід додасть популярності iPhone, особливо з боку представниць жіночої статі. Адже цей смартфон буде цінний не лише як чудовий пристрій для спілкування і розваг, але і як спосіб бути в курсі останніх модних тенденцій.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!