Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Новинки від Apple
 
22-08-2011, 15:08  Технології

Новинки від Apple

 
Презентація планшета iPad 2 здивувала громадськість не тільки тим, що її провів сам глава Apple Стів Джобс (Steve Jobs), який на момент презентації перебував на лікарняному. Слід зазначити, що на колишніх аналогічних заходах Apple практично не приділяла увагу аксесуарам для своїх гаджетів, а у випадку з iPad 2 були представлені відразу кілька виробів що доповнюють його можливості.

'Новинки



Спочатку Apple показала Smart Cover - чохол і підставку в одному предметі, що кріпиться до iPad 2 на магнітній клямці і навіть протирає екран в момент відкриття останнього. Коли дана обкладинка накриває дисплей - планшет автоматично йде у режим очікування. Варто відвернути Smart Cover, і він за частки секунди повертається в робочий стан. Це економить заряд батареї, яка, за словами Джобса, як і раніше стоїчно витримує до 10 годин у режимі автономного функціонування.

Smart Cover доступний в десяти кольорах. Половина з них зроблена на основі шкіри, а половина синтетичні (з поліуритану). Вартість виробу становить 39 або 69 доларів залежно від матеріалу (шкіра, зрозуміло, дорожче).

Наступною новинкою став адаптер Digital AV Adapter, що дозволяє підключати iOS-пристрої до зовнішніх дисплеїв через порт HDMI для перегляду HD-відео з роздільною здатністю 720p, а в разі iPad 2 ще і використовувати функцію віддзеркалення зображення з роздільною здатністю до 1080p.

Пристрій містить три роз'єми: один служить для підключення до iOS-гаджету, інший - HDMI - відповідає за виведення картинки на зовнішній екран і третій призначено для одночасної зарядки пристрою. Адаптер сумісний з усіма iPad, iPhone 4 і плеєром iPod Touch в четвертому поколінні. Вартість Digital AV Adapter в США складе 39 доларів.

Останньою новинкою стала оновлена док-станція для iPad 2, що має, як відомо, більш тонке виконання в порівнянні з оригінальною моделлю. Конструкція отримала лінійний аудіо-вихід і дозволить працювати зі сторонніми аксесуарами, на зразок того ж адаптера Digital AV Adapter або Camera Connection Kit.

Всі перераховані вище аксесуари можна буде придбати найближчим часом.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!