Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Воздушний компресор
 
9-09-2011, 19:13  Технології

Воздушний компресор

 
Воздушний компресор
Залежно від виду та виробника ціни повітряних компресорів, їх розміри та технічні характеристики можуть сильно відрізнятися. Повітряний компресор побутової зазвичай має досить легку вагу і може бути легко переміщений. Ви з легкістю зможете використовувати його будинку для накачування автомобільних коліс і т.п. Побутові компресори, як правило, мають невеликий обсяг і недорогу ціну. Основна відмінність всіх повітряних компресорів полягає в їх пристрої. З цього типу розрізняють два основних види компресорів: поршневі і гвинтові повітряні компресори. Компресор повітряний поршневий за допомогою поршнів стискає повітря в циліндрах, звідки подає його під високим тиском у спеціальний резервуар. Поршневі повітряні компресори є більш старими і найбільш поширені на ринку. Ці компресори присутні у всіх цінових і якісних діапазонах. Повітряні компресори гвинтові використовують подвійні гвинти для збільшення тиску повітря. До недавнього часу вартість гвинтових повітряних компресорів була значно вище поршневих. Зараз ціни все більш вирівнюються і стають доступними багато промислових моделі. Повітряні компресори високого тиску працюють з подвоєною продуктивністю і використовуються в промисловості для виконання специфічних робіт.

Воздушный компрессор є найбільш поширеним рішенням при постійному його використанні на одному і тому ж місці. Невеликий повітряний компресор для побутового використання, як правило, може використовувати стандартну напруги в одну фазу. У той час, як всі промислові повітряні компресори вимагають три фази і надають користувачу вибір напруги. При виборі між гвинтовими і поршневими електричними повітряними компресорами, вам необхідно в першу чергу знати для яких видів робіт ви будете використовувати ваш компресор. Якщо це тривале використання протягом багатьох годин, то вам потрібно використовувати гвинтовий компресор, так як багато поршневі компресори вимагають 15 хвилинної перерви після години роботи. Це пов'язано зі специфікою пристрою повітряних компресорів. Гвинтові повітряні компресори використовують менше рухомих деталей і можуть забезпечити безперервну роботу. Дизельні повітряні компресори призначені для мобільного використання там, де немає електромережі. Ці моделі використовують як джерело енергії дизельне паливо. Безмасляні повітряні компресори нададуть вам повітря без домішок масла, що значно поліпшить довговічність вашого обладнання, яке використовує компресор. У нашому інтернет магазині ви також можете придбати повітряні компресори пересувні, обладнані спеціальними шасі, за допомогою яких ви з легкістю перемістіть компресор на інше місце. Якщо вас зацікавила наша пропозиція або ви хочете уточнити деталі, телефонуйте нашим менеджерам за телефоном 8 044 200-87-97. З повагою колектив компанії Автономенерго.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!