Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Звукоізоляційні матеріали забезпечують комфорт
 
16-09-2011, 15:03  Технології

Звукоізоляційні матеріали забезпечують комфорт

 
Акустичні властивості і можливості приміщення або будівлі в деяких випадках можуть мати велике значення. Наприклад, якщо це концертний зал або клуб, то стіни його повинні бути побудовані так, щоб звук був добре чутний всередині приміщення, але не проникав назовні.

Звукоізоляційні матеріали забезпечують комфорт



Для отримання такого ефекту використовуються звукоизоляционные материалы. Часто звукоізоляційні матеріали використовують в офісах - для забезпечення безпеки витоку обговорюваної інформації, в квартирах - для того, щоб мати можливість голосно вмикати музику чи телевізор в той час, коли суспільні норми не дозволили б зробити це. Звукоізоляційні матеріали - це прекрасний спосіб знайти комфорт окремої будівлі за рівнем звуку в будь-яких умовах. Такий природний матеріал, як вермикуліт, з успіхом використовується в якості гарного звукоізолятора. Вермикуліт поглинає звук завдяки своїй пористій структурі.


Звукоізоляційні матеріали зараз використовують при будівництві квартир і будинків також ще й тому, що, як правило, звукоізоляція забезпечує ще і теплоізоляцію. Такий матеріал, як вермикуліт, крім властивостей, про які ми говоримо зараз, має також гарну вогнестійкість, тобто є ще й вогнезахисним матеріалом. Отже, якщо Ви вибрали звукоізоляційні матеріали для обробки приміщення, то Ви зробили правильний вибір. Вибір у бік якості та комфорту, в сторону захищеності і безпеки. Звукоізоляційні матеріали - це технологія сучасності в будівництві.



Звукоізоляція приміщень

Всі сипучі матеріали є дисипативними середовищами і тому добре поглинають звук. Звукові хвилі викликають коливання частинок, а тертя між ними гасить енергію звуку в масиві середовища, перетворюючи її в тепло.

Найбільш ефективно поглинання звукових хвиль відбувається в зернистих середовищах із зерен зі щілиноподібні порами. Вирішення питань звукоізоляції - не просте завдання. Проблема в тому, що звук поширюється не тільки через повітря (повітряний шум), але і по конструкціях будівлі (структурний або ударний шум). Для усунення подібних проблем ідеальним рішенням буде використання високоякісних звукопоглинаючих матеріалів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!