Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Зустрічайте новинку - iphone 5
 
5-10-2011, 11:32  Технології

Зустрічайте новинку - iphone 5

 
В умовах сучасного постіндустріального розвитку суспільства рік іде за два, а стосовно до новинок у галузі технологій, і того швидше. Кожного місяця всі ЗМІ і просто любителі чогось «свіженького» чекають від провідних світових виробників чергових винаходів та інновацій. Потрібно сказати, що в цьому випадку громадськість ніколи не залишається у програші, так як новинки техніки з'являються в «надшвидкісному» режимі, змінюючи одну за одною. І те, що ще вчора здавалося чимось фантастичним, вже завтра може стати звичним елементом життя.Приміром, уже сьогодні має відбутися презентація iphone 4S - скоро в iCult.ru буде можливо його придбати, який буде зроблений на базі двоядерного процесора і оснащений 8-мегапіксельною камерою. При таких характеристиках це, безумовно, більше, ніж ми звикли очікувати від айфона. Більш того, це абсолютне нововведення у сфері інформаційних технологій.
Завтра починається сьогодні, або як з'являються новинки ІТ

'Зустрічайте



Та хіба ще є хоч одна людина на землі, яка вважає, що основний засіб комунікації - це комп'ютер або телефон або що-небудь ще? Дійсність привчила нас до того, що сучасні технології відрізняються зверхпрактичністю розробки. Наприклад, айфон - це вже не просто засіб зв'язку в звичному розумінні, це і міні ПК і, за великим рахунком, частина індивідуального стилю. Ми вже не уявляємо свого життя без WiFi, EDGE і інших сервісів, а, як, відомо, попит народжує пропозицію. Стосовно галузі інформаційних технологій, ця істина актуальна як ніколи.

Принцип дуже простий: як і у всі часи, кожен новий винахід - своєрідний поштовх до появи всіляких допоміжних аксесуарів і «апгрейдів». Свого часу гарнітура для Bluetootch здавалася справжньою революцією для індустрії мобільних технологій, прийде час, і інноваційна gevey sim (яка дозволяє не тільки розблокувати айфон, а й використовувати його з будь-якими операторами зв'язку) теж стане історією. Адже «завтра починається сьогодні» і ринок ІТ-новинок поповнюється безперебійно.

Більш того, вже зараз ведуться активні розмови про те, що більшість провідних світових виробників мобільної техніки (у тому числі такі гіганти ринку, як LG, Apple, Sony Ericsson) будуть співпрацювати з Google, а саме - будуть підключені до системи безконтактних платежів Google Wallet , що істотно полегшить повсякденне життя власників моделей техніки цих марок.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!