Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Студенти зависають у вебі
 
9-10-2011, 00:46  Технології

Студенти зависають у вебі

 
Історично, першими після розробників, саме американські студенти почали юзати мережа Internet. Їх сучасні українські побратими, теж будь-яку вільну хвилину намагаються посерфити.

Студенти зависають у вебі



Так, трапилося, що на пару затримався викладач і в групі було проведене бліц-опитування, на наступну тему. А якими 3 сайтами найбільш часто користуються студенти з головного інкубатора українських IT-шників-КПІ? Результати його такі:
Лідером перебування за часом - стала соціальна мережа: Вконтакте. Вона знайшла місце в списку, з 3 найбільш відвідуваних сайтів, у 64 відсотків опитаних. Студенти вибирають його за зручність швидкого листування і величезні обсяги фото, відео та інших файлів.

Лідером місця найбільших закачувань розважального контенту - файлообмінник EX.UA. Лідер перегляду відеороликів YouTube. Серед інших популярних сайтів опинилися: всезнаюча Вікіпедія (20%) і сайти електронних комунікацій (20%). Інтернет пейджером назвали ICQ. Найбільш популярним серед поштових сервісів виявилася freemail від Ukr.net через можливість передавати великі файли зі, знову-таки, відео і музикою. З'ясувалося, що реферати, найчастіше гуглять, скачують і творчо переосмислюють. А на питання чи є життя без Інтернету група відповіла - звичайно є, але аж надто нудне.

Артем Ковалевський

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!