Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські студенти будуть протестувати проти скасування місцевих виборів.
 
18-02-2010, 11:13  Політика

Житомирські студенти будуть протестувати проти скасування місцевих виборів.

 
'Житомирські


Житомирські студенти будуть протестувати проти скасування місцевих виборів.

Подейкують, що житомирські студенти не мають наміру миритися з рішенням Верховної Ради про перенесення місцевих виборів на невизначений час. Найбільш активні вже непогано заробили під час президентської виборчої компанії, та прагнуть «продовження банкету».

Тому то, щонайменше у двох університетах обласного центру - Житомирському державному університеті імені Івана Франка та національному агроекологічному університеті - організовуються комітети, які повинні забезпечити через два тижні проведення акції протесту під умовною назвою «Місцевим виборам бути».

Кажуть також, що до цього процесу приклали руку місцеві регіонали - їм дуже не вигідно відкладати місцеве волевиявлення. Після перемоги їхнього лідера в президентській гонці «розклади» дуже суттєво змінилися - «щури» побігли з тонучого житомирського БЮТрабля.

Тому зараз регіоналами рухає бажання добити пораненого і прибрати до рук як мінімум облраду. Дивися і мерське крісло буде за ними ...
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!