Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Покупців попереджають про фальшиві iPhone 4
 
9-10-2011, 23:09  Технології

Покупців попереджають про фальшиві iPhone 4

 
Покупців попереджають про фальшиві iPhone 4


Покупців попереджають про фальшиві iPhone 4



Експерти закликають неквапливих покупців, що бажають в числі перших отримати смартфон iPhone 4S, не замовляти новинку у неавторизованих реселерів, оскільки вона може виявитися підробкою. За їхніми підрахунками, на контрафактну продукцію припадає до 10% від продажів техніки по всьому світу.

За словами глави GENCO Marketplace Роберта Орей, переважна частина підробок потрапляє до американців через онлайн-аукціони або дошки оголошень, в першу чергу eBay, Craigslists і Amazon. В інших країнах контрафакт поширюється через інтернет-магазини - наприклад, китайський сайт EC21.com вже продає неіснуючий "iPhone 5".

В асортименті іншого популярного онлайн-ринку - Taobao.com, в якому зареєстровано понад 370 млн користувачів, - можна знайти "iPhone 5" усього за 200 юанів (близько 31 долара). Фальшиві смартфони також продаються під назвами "HiPhone 5" або "iiPhone 5", які ілюструються зображенням справжнього "айфона".


Перед тим як купити новий апарат на вторинному ринку, CNET рекомендує в першу чергу звернути увагу на ціну, яка не повинна бути нижче 20% рекомендованої. По-друге, перед покупкою слід з'ясувати умови гарантії та повернення пристроїв.

Анонс iPhone 4S відбувся 4 жовтня в штаб-квартирі Apple. Зовні гаджет ідентичний попередній моделі iPhone, але має повністю оновлену начинку: потужний двоядерний процесор A5 (такий же використовується в iPad 2), 8-мп камеру, дві антени і двоядерну графічну систему. Телефон зможе працювати як в GSM, так і CDMA-мережах.

Нова версія "яблучного" телефону буде доступна в трьох варіантах - з 16, 32 або - вперше - з 64 Гб внутрішньої пам'яті. П'яте покоління iPhone надійде в продаж 14 жовтня. Спочатку iPhone 4S з'явиться в США, Канаді, Австралії, Великобританії, Франції, Німеччини і Японії, а до кінця поточного року - у 70 інших країнах.

У США гаджет буде продаватися за ціною від 199 до 399 доларів разом дворічним контрактом у одного з трьох операторів - AT & T, Verizon і Sprint.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!