Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Інтернет змінює структуру головного мозку
 
13-01-2012, 05:21  Технології

Інтернет змінює структуру головного мозку

 
Інтернет - світова павутина не тільки в хорошому сенсі цього слова, але і в поганому теж. Ми всі настільки звикли до цього явища, що зовсім забуваємо, що це всього лише віртуальний, а не реальний світ. І якщо люди старшого покоління ставляться до нього спокійно або навіть негативно, то підлітків просто іноді неможливо витягнути звідти. Даним явищем занепокоїлися китайські вчені та провели дослідження.

'Інтернет



Виявилося, що у підлітка починає змінюватися структура білої речовини в головному мозку, як тільки він стає залежним від Інтернету. В експерименті брали участь 17 підлітків, які вже перебували в повній залежності від всесвітньої павутини. Вони самі заявили, що вже не можуть зав'язати з цією шкідливою звичкою: відчувають роздратування, впадають в депресію, якщо не можуть увійти в свій аккаунт. Їх мозок був просканований, і його порівняли з результатами такого ж сканування підлітків без залежності. Виявилося, що зміни в структурі білої речовини сильно помітні.

Біла речовина головного мозку - біологічна оболонка, необхідна для зв'язку між нейронами. Його також асоціюють з наркотичною залежністю або імпульсивною поведінкою.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!