Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бердичівські ліхтарі почнуть світити по-новому
 
14-03-2012, 05:42  Технології

Бердичівські ліхтарі почнуть світити по-новому

 
Незважаючи на те, що місто Бердичів сам по собі досить гарне, в ньому ще є маса проблем, що вимагають негайного вирішення - це і погана якість окремо взятих доріг, і велика кількість сміття на тротуарах і проїжджій частині, і непривабливий вигляд старих будівель, і недостатня освітленість вулиць в темний час доби. Проте міська влада не здається, і навіть на зло всім недоброзичливцям оголосили цей рік роком благоустрою. Чи стане від цього місто чистіше і красивіше - дізнаємося пізніше, але поки можна тільки бачити, що роботи по зміні ситуації в кращу сторону таки проводяться.

'Бердичівські



Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», на даний момент триває робота по заміні вуличного освітлення в місті Бердичеві по вулиці Свердлова. Всього планується поміняти 42 світло-точки на цій вулиці, встановивши нові, енергозберігаючі ліхтарі. Далі планується провести відповідні роботи по заміні освітлення на головних вулицях міста Бердичева - Леніна і Карла Лібкнехта.

Остаточне завершення робіт та запуск в експлуатацію електричного НОУ-ХАУ планується вже до кінця року. Залишається сподіватися, що нова технологія себе виправдає, і ліхтарі в місті Бердичеві будуть світити не тільки яскраво, але й економно. А головне - постійно.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!