Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найкращі системи кондиціонування від компанії GREE Electric Appliances Inc.
 
14-03-2012, 07:45  Технології

Найкращі системи кондиціонування від компанії GREE Electric Appliances Inc.

 
Досить цікаво знати про історію виробів, які в наш час дуже популярні в суспільстві. Наприклад, кондиционеры gree, які сьогодні можна зустріти в багатьох квартирах, будинках і офісах. Історія торговельної марки GREE бере свій початок в 1991 році. Назва бренда GREE має походження від китайського «ГеЛі», в перекладі на українську означає «володіє силою, міццю» або «Привабливість особистості». Назва GREE асоціюється з англійським "glee" - радість, "green" - зелений і з "agreement" - договір, угода.

Найкращі системи кондиціонування від компанії GREE Electric Appliances Inc.




За двадцять років свого існування компанія GREE Electric Appliances Inc. з невеликого провінційного підприємства перетворилася у всесвітньо відомого виробника кондиціонерів. Зараз GREE - найбільше у світі підприємство з виробництва кондиціонерів, яке випускає всі види кліматичної техніки: побутові і напівпромислові кондиціонери, мультизональні системи GMV, промислові чиллери і фанкойли. Компанії GREE належать вісім заводів, які розташовані в п'яти містах Китаю: Чжухай, Чунцин, Хефей, Чженчжоу і Ухань, а також в Бразилії, в Пакистані і у В'єтнамі. У 2011 році засновано відділення GREE в США, щоб налагодити виробництво і активніше конкурувати на американському ринку з місцевими компаніями. Загальна виробнича потужність підприємств GREE в 2010 році склала 30000000 побутових кондиціонерів та 4000000 промислових кондиціонерів. З 1995 року GREE щорічно включається до списку ста найбільших азіатських експортерів. Починаючи з 1996 року GREE щорічно визнається компанією № 1 в Китаї, а з 2005 року - стає світовим лідером у виробництві кондиціонерів. В даний час на заводах GREE проводиться кожен третій кондиціонер в світі!

Дослідженнями в області кліматичної техніки, розробкою і випробуваннями кондиціонерів займаються фахівці найбільшого в галузі Науково-дослідного Центру GREE, який об'єднав три технологічних інституту. У 300 лабораторіях Центру GREE трудяться 3000 інженерів, результатом їх роботи стали більш ніж 3000 патентів. У 2009 році Науково-дослідному Центру GREE був привласнений статус Національного Інституту з енергозбереження в області кондиціонування. У тому ж році між компаніями GREE і DAIKIN підписано довгострокову «Угода про стратегічне партнерство», в рамках якого побудовані спільні підприємства з виробництва комплектуючих, на заводах GREE налагоджений випуск кондиціонерів під маркою DAIKIN, ведуться спільні розробки нових моделей.

У нашій країні кондиціонери GREE відомі з 2001 року і користуються заслуженою популярністю. За десять років майже півмільйона наших співвітчизників змогли створити собі комфортний мікроклімат будинку або на роботі завдяки кондиціонерам GREE. Широкий асортимент моделей, привабливий дизайн, бездоганна якість, професійний монтаж і сервіс дозволять кожному покупцеві зробити безпомилковий вибір на користь кондиціонерів GREE.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!