Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Натяжна стеля Демі-Луне та її виробництво
 
22-12-2015, 03:16  Технології

Натяжна стеля Демі-Луне та її виробництво

 

Натяжна стеля Демі-Луне та її виробництвоНатяжна стеля - це сучасний, красивий, швидкий і практичний спосіб обробки стельової поверхні. Однак, незважаючи на те, що установка натяжних стель виконується досить швидко, саме виробництво натяжних стельових систем - досить трудомісткий процес. При цьому багато хто помилково плутає процес виробництва самих стель і полотно, яке використовується в процесі установки (ПВХ-плівки, тканинні полотен).


Варто відзначити, що це 2 абсолютно різних процеси з точки зору застосовуваних виробничих технологій. Фірми, що займаються виробництвом полотен, не виробляють самі натяжні стельові системи, а лише виступають у ролі постачальників сировини.


При цьому сам процес виробництва натяжних стель складається з 3-з основних етапів:


- Зняття вимірів і визначення дизайну стелі;


- Виробництво полотен для стельової конструкції;


- Установка готової конструкції.


Виробництво та дилерство натяжних стель Демі-Луне - це один з видів підприємницької діяльності, який вимагає певної юридичної реєстрації. Так, щоб займатися подібним бізнесом, його необхідно зареєструвати відповідно до вимог чинного законодавства.


При цьому придбання спеціальної ліцензії чи інших дозволів для організації діяльності з виробництва натяжних стель не потрібно. Найважливіше, що необхідно зробити - це укласти договори з фірмами-виробниками полотна і постаратися отримати від них сертифікати якості на всю продукцію.


Після завершення організаційних моментів необхідно вибрати приміщення, де буде організовано виробництво, а також офіс компанії, в якому можна буде оформити замовлення, ознайомитися з прикладами виконаних робіт та зразками оздоблювальних матеріалів.


Ідеальний варіант, якщо це буде будівля, розділена на 2 зони - виробничу та офісну.Також для організації виробництва необхідне спеціальне обладнання: основне (ТВЧ-верстати, електроустаткування, меблі тощо) і допоміжне (матеріали для упаковки, стелажі для зберігання і т.д.).


Крім організаційних моментів, а також самого процесу налагодження виробництва, необхідно продумати конкурентну стратегію, адже виробництво натяжних стель - досить популярне на ринку і аж ніяк не новий вид бізнесу. Саме тому потрібно знати, чим залучити вимогливих клієнтів. Ідеальний варіант, якщо це буде більш низька, ніж у конкурентів ціна, хороша якість, широкий асортимент і відмінний імідж компанії на ринку.


Слід зазначити, що «стельово-натяжний бізнес» - досить витратний вид підприємницької діяльності, особливо, на перших етапах організації виробничого процесу.Так, крім покупки спецобладнання і налаштування процесу виробництва, необхідно підібрати професійних співробітників, забезпечити сприятливий клімат у виробничих приміщеннях і чітко дотримуватися виробничих стандартів для досягнення найкращої якості.Проте, як показує практика, такі капіталовкладення досить швидко окупаються і вже скоро обертаються значною сумою прибутку.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!