Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Значення системи МЕС для сучасного бізнесу
 
16-10-2019, 09:32  Бізнес та економіка

Значення системи МЕС для сучасного бізнесу

 

Автоматизована система управління виробництвом (MES) використовується виробниками для моніторингу виробничих процесів. Прогресивні компанії отримують вигоду від МЕС систем, відстежуючи виробничі дані в реальному часі, які вони можуть використовувати для оптимізації подальшого виробництва. На сайті https://quantum-int.com/uk/qguar-mes-upravlenie-proizvodstvom/ компанії Квантум ви можете подивитися варіанти і прогресивність впровадження таких систем у виробництво, запитати додаткову інформацію у менеджерів, замовити сучасну систему автоматизації виробництва для своєї компанії.


Сфера застосування МЕС систем


Подібні програми в основному використовуються керівниками виробництва, начальниками цехів і співробітниками, залученими у виробничий процес. Менеджери і керівники використовують ПЗ MES для наступних цілей:



  • реалізація виробничих планів;

  • моніторинг ефективності;

  • виявлення потенційних проблем;

  • здійснення коригувальних дій.


Співробітники цеху використовують автоматизацію виробництва в Україні, щоб грамотно слідувати своїм робочим графіками, ефективності розподілу ресурсів на відповідну робочу станцію для кожного етапу виробництва і попереджати керівників і менеджерів, коли щось йде не так.



Взаємодія системи


Для програми автоматизації виробництва потрібні дані з систем диспетчерського контролю та збору даних (SCADA), які використовуються для управління і контролю обладнання, задіяного у виробництві.


Для виробників вкрай важливо інтегрувати цей тип програмного забезпечення з уже існуючими в компанії програмними рішеннями для передачі інформації про продуктивності виробництва, витраті матеріалів і т.д. Для великих і складних виробничих процесів важливо інтегрувати систему автоматизації процесів виробництва з такими рішеннями, як управління життєвим циклом продукту (PLM), управління ланцюжком поставок і управління активами підприємства (EAM).


Ідеальна МЕС система


Ми готові продемонструвати вам основні вимоги до системи автоматизації виробництва, які будуть свідчити про її високу якість і ефективність використання:



  • реалізація виробничих планів і графіків і можливість їх коригування при необхідності;

  • надання працівникам цеху докладних планів щодо завдань, які необхідно виконати протягом виробничого циклу;

  • візуалізація даних про цехах, а також про фізичне розташування робочих місць і обладнання.


МЕС системи також повинні надавати можливість відстеження переміщення матеріалів і персоналу в цеху в режимі реального часу.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!