Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі з'явилася перша безкоштовна зарядна станція для електромобілів
 
28-10-2016, 10:13  Технології

У Житомирі з'явилася перша безкоштовна зарядна станція для електромобілів

 
У Житомирі з'явилася перша безкоштовна зарядна станція для електромобілів

Електромобілі потроху стали з'являтися на дорогах Житомирської області, ними вже не здивуєш. Але все ще багатьох потенційних покупців відштовхує просте запитання: «Ось куплю я собі електромобіль, а як я його буду заправляти? Бензинових АЗС на кожному кроці набудували, а для електромашин немає ».

Раніше це було найбільшою проблемою, але не зараз. В Україні постійно відкриваються нові заправні станції для електромобілів в найбільших містах нашої країни. І Житомир тепер не виняток.

Укргазбанк разом з компанією АвтоЕнтерпрайз нещодавно відкрив в Житомирі першу безкоштовну зарядну станцію для всіх власників електромобілів. Нова зарядна станція запрацювала біля обласної дирекції банку в Житомирі на вул. Київська, 74.

У Житомирі з'явилася перша безкоштовна зарядна станція для електромобілів


Як розповідають у прес-службі банку, установка і запуск в експлуатацію електрозаправок при відділеннях Укргазбанку почалися з Києва навесні 2016 року. Найближчим часом очікується подальша установка зарядних станцій в найбільших містах України.

Важливо відзначити, що зарядити свій електромобіль на всіх заправних станціях, які відкриються в рамках проекту Укргазбанку, можна буде абсолютно безкоштовно не тільки клієнтам банку, але і всім власникам електромобілів.

До речі, в передмісті Житомира, на АЗС «ОККО» (автодорога Київ-Чоп, 127-й км), в минулому році вже було обладнано пристрій для зарядки електромобілів. Ця послуга також безкоштовна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!