Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області 553 підприємства визнані потенційно небезпечними .
 
29-01-2010, 11:07  Технології

У Житомирській області 553 підприємства визнані потенційно небезпечними .

 
У Житомирській області 553 підприємства визнані потенційно небезпечними .


У Житомирській області 553 підприємства визнані потенційно небезпечними .



На території Житомирської області діють 553 потенційно небезпечних об'єкти.

Про це, посилаючись на дані, озвучені в Житомирі під час Всеукраїнського підсумкової наради за результатами роботи в 2009 році, повідомила прес-служба ГУ МНС у Житомирській області.

З 553 потенційно небезпечних об'єктів Житомирської області 144 підприємства визнані об'єктами підвищеної небезпеки, ще 37 підприємств використовують у своїй діяльності небезпечні хімічні речовини.

У нараді, яка відбулася 27-28 січня в Головному управлінні МНС Житомирської області, взяли участь керівники територіальних органів державного нагляду у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі, а також заступник Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Валерій Третьяков.

Учасники наради ознайомилися з роботою пульта централізованого техногенного спостереження за потенційно небезпечними об'єктами Житомирської області.

На території України знаходиться понад 1,4 тисяч об'єктів господарювання, на яких зберігається або використовується у виробничій діяльності більше 350 тис. тонн небезпечних хімічних речовин, у тому числі близько 9 тис. тонн хлору і 213 тис. тонн аміаку.

Усього в зонах можливого хімічного зараження проживає понад 10 млн. осіб (близько 21% населення України).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!