Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мінпромполітики гарантує постачання сировини "Кримському титану".
 
2-02-2010, 19:13  Технології

Мінпромполітики гарантує постачання сировини "Кримському титану".

 
'Мінпромполітики



Мінпромполітики гарантує постачання сировини "Кримському титану".

Сьогодні, 2 лютого, стало відомо, що Міністерство промислової політики і державне підприємство "Іршанський державний гірничо-збагачувальний комбінат" (ГЗК) гарантували ЗАТ "Кримський титан" постачання ільменітового концентрату з ГЗК.

Відповідний протокол за результатами спільної наради від Міпромполітикі підписав директор департаменту хімічної промисловості Володимир Мєшков, від "Кримського титану" - член ради директорів OstChem Holding (Австрія), що управляє хімічними активами Group DF, до яких належить і "Кримський титан", Сергій Винокуров.

Крім того, у протоколі містяться положення про відновлення роботи на ГЗК інвентаризаційної комісії Фонду держмайна (ФДМ), за результатами якої Мінпромполітики, ФДМ, Міністерство економіки і Міністерство фінансів повинні визначити механізм фінансування для забезпечення поповнення обігових коштів ДП.

Мінпромполітики і "Кримський титан" домовилися спільно розробити план початку виробництва ДП "Іршанський державний гірничо-збагачувальний комбінат" ільменітового концентрату на базі цілісного майнового комплексу ГЗК.

Прес-секретар OstChem Ukraine, що входить в OstChem Holding, Олексій Федоров повідомив, що акціонери "Кримського титану" позитивно сприйняли факт вирішення конфлікту навколо Іршанського ГЗК. Він наголосив на готовності "Кримського титану" до компромісу з державними органами з питання ГЗК.

"Ми розуміємо, що після півроку судових позовів врегулювання питання щодо ГЗК займе не менше місяця. Проте ми згодні послідовно розплутувати клубок проблем, що накопичилися між нами як іноземним інвестором і державою", - додав пан Федоров.

"Інтерфакс-Україна"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!