Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Унікальна клавіатура від Microsoft незабаром потрапить і до магазинів Житомира.
 
6-02-2010, 15:02  Технології

Унікальна клавіатура від Microsoft незабаром потрапить і до магазинів Житомира.

 
Унікальна клавіатура від Microsoft незабаром потрапить і до магазинів Житомира.



Унікальна клавіатура від Microsoft незабаром потрапить і до магазинів Житомира.


Microsoft розробила унікальну клавіатуру SideWinder X4, яка відмінно підійде не тільки професійним геймерам, але і людям, що часто працюють з текстами. Цей пристрій може розпізнати до 26 одночасних натискань, на відміну від 3-4 у звичних клавіатур.


Сучасна клавіатура, навіть найдешевша, здатна легко задовольнити всі вимоги середньостатистичного користувача, але не запеклого любителя комп'ютерних ігор. Вся проблема в тому, що деякі комбінації клавіш система просто не встигає розпізнати, особливо при натисканні декількох кнопок одночасно. До того ж при дуже швидких натисканнях не всі команди встигають передатися від периферійного пристрою операційній системі. Наприклад, така ситуація виникає при швидкому перемиканні між розкладками клавіатури. У Microsoft SideWinder X4 таких проблем не виникне.

Це пристрій на апаратному рівні розпізнає до 26 незалежних натисків і не важливо чи тисне користувач на ці кнопки одночасно всієї п'ятірнею або ж натискає їх по черзі, але з величезною швидкістю. Крім того, SideWinder X4 може працювати з макрокоманд (запис і використання) і навіть дозволяє виконувати їх автоматично з певним інтервалом у часі одним натисненням кнопки. Ще одна особливість - підтримка профілів, коли для кожної гри створюються окремі установки для клавіатури і при необхідності між ними можна легко переключатися. Варто звернути увагу і на наявність підсвічування клавіш з налаштованим рівнем яскравості.

У продаж Microsoft SideWinder X4 поcтупить у березні цього року за ціною $ 60.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!