Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дослідження показують, що в 91% сімей сварки виникають через пульт дистанційного управління.
 
7-02-2010, 12:25  Технології

Дослідження показують, що в 91% сімей сварки виникають через пульт дистанційного управління.

 
'Дослідження


Дослідження показують, що в 91% сімей сварки виникають через пульт дистанційного управління.

Згідно з дослідженням, проведеним Lightspeed Research для Logitech, більшість європейців (63%) схильні стверджувати, що застосування домашнього пульта підпорядковується демократичним законам, що передбачає право кожного на перегляд улюблених програм і використання пульта на свій розсуд. Тим не менш, як і будь-яка система, на ділі така демократія не завжди працює. 72% опитаних доводилося сваритися або лаятися з приводу пульта, 12% траплялося його кинути, а 7% застосовували насильство, щоб ним заволодіти.

Насправді, демократичні ідеали європейських сімей набагато дальші від демократії, ніж прийнято вважати. 44% опитаних заявило, що у них в будинку пультом володіє голова сім'ї (59% з цих людей були чоловіки). Це вказує на інший, менш демократичний, спосіб розпоряджатися пультом управління. 12% визнало, що спосіб управління пультом нагадує диктатуру, де одна людина вирішує, що дивитися і монополізує «дистанційку». Ще 9% заявили, що в них панує така собі сучасна монархія, де одна людина вирішує, а інша розпоряджається пультом. І, нарешті, 15% заявило, що в них панує анархія - той, хто опанував пультом перший, отримує над ним особисту владу.

Дослідження Logitech допомогли виявити різні стратегії, що застосовуються в сім'ях для ослаблення незадоволеності, пов'язаної з «дистанційкою». Хоча 40% опитаних і практикує певну політику керування ПДУ, стверджуючи, що суперечок не виникає, 30% заявляють, що члени сім'ї розважаються в різних кімнатах, 10% використовують розклад, а 14% заявили, що замінили всі ПДУ в будинку одним універсальним пультом.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!