Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ТОП-5 традиційних афродизіаків
 
31-10-2010, 23:52  Відпочинок

ТОП-5 традиційних афродизіаків

 
Спеції

'ТОП-5

Почнемо саме з них. Чому? Та тому що приправлені спеціями страви дуже смачні, а самі спеції корисні - саме вони підвищують частоту скорочень серцевого м'яза, отже, і тиск крові. Так що, якщо ви плануєте провести вечір удвох зі своєю симпатією, приготуйте собі і їй чого-небудь зі спеціями. І постарайтеся не перестаратися, щоб замість приємного продовження вечора не вийшло конфузу - не кожен шлунок витримає багато спецій.

Устриці

'ТОП-5

Так, цей делікатес для гурманів входить до списку найбільш активних афродизіаків. Медики стверджують, що в цих молюсках міститься безліч корисних для нашого здоров'я мікроелементів. Деякі з них позитивно впливають і на сексуальність. Так що, якщо вам хочеться поліпшити свою форму, приєднуйтесь до клубу гурманів - любителів устриць.

Васабі

'ТОП-5

Ще одне несподіване блюдо, яке подають в японських ресторанах. Звичайно, делікатесом цей японський хрін не назвеш, але у поєднанні з морепродуктами і суші виходить унікальний смак. Якщо ви хочете завжди бути в хорошій сексуальної формі, тоді, приходячи в японський ресторан, замовляйте собі страви, які подаються разом з васабі.

Ікра

'ТОП-5

Не даремно ще один делікатес з'явився в нашому списку. Ікра - один з найбільш живильних морепродуктів, який корисний практично для всього організму. Ікра, за заявою деяких учених, навіть здатна прискорити відновлення нервових клітин (так, вже досить давно відомо, що нервові клітини відновлюються). Ну, і для сексуальності ікра теж надзвичайно корисна. Трохи дорогий афродизіак, зате його користь коштує набагато дорожче тієї ціни, яку ви платите за ікру.

Ваніль

'ТОП-5

Здивовані? Так, ваніль є ще одним афродизіаком. Правда, мова йде про натуральну ваніль - синтетичні речовини з ванільним запахом не є корисними хоч для чого-небудь. Натуральна ваніль, як і червона ікра, позитивно впливає на стан нашої з вами нервової системи. Крім того, ваніль допомагає поліпшити свою сексуальну форму. Можна спробувати придбати есенцію натуральної ванілі, і додавати декілька крапель цієї речовини кожен раз, коли ви купаєтеся. І приємно, і корисно. Природно, в продукти ваніль теж варто додавати, адже це делікатес!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!