Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
 
 
У Житомирській області інспектори Держпраці перевірять більш ніж 400 підприємців

Управління Держпраці оприлюднило списки проведення планових перевірок суб'єктів господарювання на 2017 рік для Житомирської області.
 
У Житомирській обласній поліції призначено нового керівника

Новим начальником Національної поліції в Житомирській області призначено В'ячеслава Петровича Печененко. Вчора його було офіційно представлено на місці нової роботи заступником Глави Нацполіціі України Вадимом Трояном.
 
Україна тимчасово припиняє транзитні перевезення вантажними автомобілями, зареєстрованими в Росії

За результатами урядової наради, яка відбулася вранці 15 лютого, Україна призупиняє транзитні переміщення вантажних автомобілів Російської Федерації по своїй території, у відповідь на припинення переміщення українських вантажівок по території Росії, до моменту отримання пояснень від російської сторони і вирішення даного питання.
 
Житомирська міська рада запрошує всіх бажаючих завітати на День відкритих дверей

Прес-служба міськради повідомляє, що 7 грудня, у День місцевого самоврядування, у Житомирській міській раді відбудеться День відкритих дверей. Усі двері кабінетів посадовців будуть відкриті для відвідувачів з 9.00 год.
 
Новим мером Житомира став Сергій Сухомлин

За остаточними результатами підрахунку голосів на виборах мера у Житомирі Сергій Сухомлин отримав 31637 голосів, Любов Цимбалюк - 25711.
 
У наступному 2014 року в Житомирі заплановано відремонтувати 67 міських вулиць.

'У


«За перше півріччя 2013 було заплановано виконати робіт в сумі більше 9 млн.грн. Фактично виконано робіт на 5,1 млн.грн. Крім того , за цей період здійснено капітальний ремонт вул. Великій Бердичівській , пров. 1 -й Мануїльського , вул. Шелушкова , вул. Щорса , вул. Королева , вул. Андріївській, вул. Котовського , 4 -го пров. Чудновського та вул. Красовського » , - зазначила під час доповіді провідний економіст КП« УАД » Світлана Кузьменко.
 
Про соціальні виплати, які виплачують з затримкою, житомиряни та мешканці області тепер можуть повідомити особисто прем’єру Азарову.

'Про
 
В 2013-2015 роках на висвітлення своєї діяльності влада Житомира планує витратити 4 млн. 149 тис. 200 грн бюджетних коштів.

'З
 
За два тижні нового року Житомирський губернатор Сергій Рижук не був присутній на жодному публічному заході.

Житомирський губернатор Рижук перед днем народження ігнорує публічні заходи
 
Голова Житомирської обласної ради, регіонал Йосип Запаловський, став кавалером ордена міста Бердичева «За заслуги».

'Голова
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!