Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирських чиновників можна буде поскаржитися вже з 1 травня.
 
30-03-2010, 12:39  Влада

На Житомирських чиновників можна буде поскаржитися вже з 1 травня.

 
На Житомирських чиновників можна буде поскаржитися вже з 1 травня.

'На


Парламентський комітет з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва буде жорстко контролювати виконання законів щодо поліпшення бізнес-клімату в Україні. З 1 травня запрацює пряма "гаряча" телефонна лінія, завдяки якій підприємців інформуватимуть про новинки законодавства і приймати скарги. Про це повідомила глава профільного комітету Наталія Королевська.

"В телефонному режимі підприємці зможуть дізнатися, як працює декларативний принцип, принцип мовчазної згоди. В той же час, підприємці зможуть розповісти, де не працюють наші законодавчі ініціативи і хто з чиновників блокує роботу законів у нашій країні", - відзначила політик.

За її словами, ідея створити "гарячу" лінію виникла тому, що і сьогодні в комітет надходить ряд скарг, що чиновники на місцях занадто використовують своє службове становище. "Ми направляємо ці скарги до прокуратури, до Кабінету міністрів і по всій вертикалі правоохоронних органів", - відзначила Наталія Королевська.
За матеріалами RuporZT.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!