Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Гриценко похвалився, що не дав братам Черпіцьким торгувати "військовою" землею
 
9-09-2010, 10:59  Влада

Гриценко похвалився, що не дав братам Черпіцьким торгувати "військовою" землею

 
Парламентський Комітет з питань національної безпеки і оборони одноголосно відхилив законопроект, що пропонує дозволити силовим структурам займатися продажем землі


0


Як повідомили в прес-службі голови Комітету Анатолія Гриценко, таке рішення сьогодні було ухвалене на черговому засіданні Комітету.
За словами А. Гриценка, законопроект № 6644, авторами якого є депутати Григорій Калетник (Партія регіонів) та Олег Черпіцький (БЮТ) пропонував внести зміни в чинне законодавство з метою дозволити Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Службі безпеки України, Управлінню держохорони та іншим силовим структурам проводити комерційні операції з продажу майна.
А. Гриценко переконаний, що таке питання виникло не через турботу про фінансування силовиків. «Річ у тому, що у військовому відомстві залишилися сотні тисяч гектарів землі, сотні військових містечок, полігонів та лісових господарств, десятки тисяч будівель і споруд. І все це «вільне» майно, контролюючи всю владу в країні, можна досить швидко і безконфліктно прибрати до рук », - сказав голова Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони.
Землі та майно силових структур А. Гриценко назвав «клондайком» для чиновників, які мають можливість ними розпоряджатися. При цьому голова парламентського Комітету звертає увагу на цікавий факт: рідний брат одного з авторів законопроекту Олега Черпіцького Олександр зараз займає посаду заступника міністра оборони і одночасно - директора Державного департаменту надлишкового майна і земель. Крім того, брати Черпіцькі сумно відомі своїми проблемами з правоохоронними органами, тому заступник міністра оборони А. Черпіцький СБУ категорично відмовляє в доступі до державної таємниці.
А. Гриценко зазначив, що члени Комітету з питань нацбезпеки і оборони висловилися категорично проти згаданого законопроекту і відправили його на доопрацювання.
Прес-служба голови Комітету також нагадує, що раніше А. Гриценко характеризував згаданий законопроект Черпіцького-Калетника як такий, що суперечить чинному законодавству і духу силових структур.


Джерело: Цензор.НЕТ (за матеріалами УНІАН)

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!