Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Депутатів 1 квітня лякали піснями Черновецького і відставкою Литвина.
 
1-04-2010, 12:50  Влада

Депутатів 1 квітня лякали піснями Черновецького і відставкою Литвина.

 
Депутатів 1 квітня лякали піснями Черновецького і відставкою Литвина.

'Депутатів


Сьогодні в парламенті народні обранці більше жартували не над журналістами, а один над одним.

Зокрема, вранці, перед пленарним засіданням, один з народних депутатів України від Партії регіонів зібрав своїх колег по фракції і заявив про те, що вдень вони повинні будуть піднятися на третій поверх будівлі Верховної Ради, оскільки там буде презентувати свій новий альбом мер Києва Леонід Черновецький. Він заспіває депутатам пару пісень з диску. «Звичайно, відразу ж з цього приводу у нас були тільки мати, але нам сказали, що це вказівка зверху. Але коли ми вже морально налаштувалися на те, щоб підтримати Леоніда Черновецького в його творчому польоті фантазії, нам повідомили, що це першоквітневий жарт. Звичайно ж, серед наших колег пролунало полегшене зітхання ... Я не є противником творчості Леоніда Михайловича, нехай собі співає, але якось це занадто важко для психіки парламенту », - відзначив один з народних депутатів від Партії регіонів.

Відзначилися сьогодні і бютівці. Один з представників цієї політичної сили перед засіданням парламенту налякав всю фракцію Компартії заявою про те, що спікер ВР Володимир Литвин склав з себе повноваження. Пізніше, в курилці, розповідаючи цю ситуацію парламентарій сам сміявся до схочу, копіюючи вирази облич своїх колег по парламенту в момент, коли вони почули цю новину. «Можу сказати вам точно, що ті, хто ще спав по дорозі на роботу, прокинулися», - зазначив задоволений своїм жартом парламентарій.

Також окремі народні депутати з усіх парламентських фракцій жартують про те, що нардепові від фракції НУ-НС Лілії Григорович в цей день треба подарувати запальничку, пам'ятаючи про те, що вона колись обіцяла здійснити акт самоспалення і для цього обливалася бензином. «А ви що, не знали, що у неї підпільна кличка Лілька-запальничка? Ну так от, треба їй зробити сьогодні такий презентик. Нехай доведе розпочате до кінця. Вона ж любить себе те бензином обливати, то класти себе на вівтар замість України, тому такий подарунок буде актуальним. Але напевно дарувати їй запальничку треба найпростішу, з неї і такої вистачить », - жартують парламентарії.
за матеріалами "УРА-Информ".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!