Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сесія міськради відмовилася від Єдиного дня депутата в Житомирі
 
14-07-2011, 18:46  Політика

Сесія міськради відмовилася від Єдиного дня депутата в Житомирі

 
Питання про те, як і коли народні обранці будуть зустрічатися зі своїми виборцями, викликало бурхливі дебати під час обговорення на сесії Житомирської міськради.

0



Третій четвер кожного місяця депутатам пропонували провести, безпосередньо виконуючи свої депутатські обов'язки. Організаційний відділ міськвиконкому повинен був забезпечити народних обранців методичною та практичною допомогою, депутатам пропонували організовувати зустрічі, семінари, депутатські слухання і, звичайно, прийом виборців.

Виявилося, що присвятити своїм виборцям цілий день один раз на місяць, для багатьох депутатів непосильна ноша. До того ж депутатів обурила пропозиція приходити «строєм» в конкретний день в міськвиконком. «Якщо у нас є час і бажання, ми і так зустрічаємося зі своїми виборцями в будь-який час», - прозвучало в сесійній залі під час обговорення цієї «проблеми». Деякі депутати так і не змогли зрозуміти, хто кого повинен в цей день приймати - виборці депутатів або навпаки. Загадкою стала і мета таких зібрань по четвергах.

І, незважаючи на те, що профільна комісія дала свої позитивні рекомендації, депутати «організовано» приймати виборців відмовилися.
За матеріалами RuporZT

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!