Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор Житомирської області Сергій Рижук створив собі комітет
 
8-04-2010, 17:12  Влада

Губернатор Житомирської області Сергій Рижук створив собі комітет

 
'ГубернаторВідповідно до Указу Президента України з метою здійснення моніторингу проведення економічних реформ в області та підготовки за результатами такого моніторингу відповідних пропозицій, губернатор Житомирської області Сергій Рижук своїм розпорядженням створив обласний комітет з економічних реформ.

Згідно з розпорядженням, комітет буде працювати як консультативно-дорадчий орган при голові облдержадміністрації. Розпорядженням губернатора затверджено положення про комітет і персональний склад.

Цим же розпорядженням райдержадміністраціям та міськвиконкомам запропоновано утворити подібні комітети в районах і містах.

Комітет має повноваження створювати тимчасові робочі групи за основними напрямками економічних реформ відповідно до утворених робочих груп національного комітету з економічних реформ.

Також в повноваження новоствореної структури входить організація громадського обговорення проектів законів, актів Президента України, підготовлених на впровадження програми економічних реформ.

Засідання обласного комітету є відкритими і гласними. Рішення обласного комітету при необхідності реалізуються шляхом видання відповідних розпоряджень голови облдержадміністрації, підготовки пропозицій до проектів актів Президента України та подання їх національному комітету з економічних реформ.

Контроль за виконанням розпорядження губернатор Житомирської області Сергій Рижук залишив за собою.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!