Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук попередив чиновників
 
30-06-2010, 10:05  Влада

Житомирський губернатор Рижук попередив чиновників

 
Житомирський губернатор Рижук попередив чиновників



Відповідно до розпорядження губернатора Житомирської області Сергія Рижука «Про стан розрахунків за спожиті енергоносії підприємств житлово-комунального господарства області» керівникам райдержадміністрацій і мерам міст наказано до 01.10.10 забезпечити підготовку об'єктів господарського комплексу та соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2010 / 2011 року.

Житомирський губернатор Рижук попередив чиновників



Згідно з рішенням колегії облдержадміністрації, з метою забезпечення своєчасних розрахунків за спожиті енергоносії підприємств житлово-комунального господарства області:

Визнати роботу голів райдержадміністрацій: Володарськ-Волинського - Кочина, Житомирської - Кулика, Любарської - Малюка, Малинської - Стельмаха, Радомишльської – Харитончука з питання погашення заборгованості за спожиті енергоносії недостатньою.

Житомирський губернатор Рижук попередив чиновників



Звернути увагу Бердичівського міського голови - Мазура В.К., Житомирського міського голови - Шелудченко В.Т., Коростенського міського голови - Москаленко В.В., Коростишівського міського голови - Чікола М.К., Малинського міського голови - Фещенко, Новоград- Волинського міського голови - Боровця, Овруцького міського голови - Шваба В. В. та Олевського міського голови - Кухарі А.В. на недостатню організацію роботи з погашення заборгованості за спожиті енергоносії.

Попередити голів райдержадміністрацій, міських голів та керівників житлово-комунальних підприємств про їх персональну відповідальність за розрахунками за спожиті енергоносії та забезпечення своєчасного початку опалювального сезону 2010/2011 року.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!