Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира відзвітувала, як вона перемогла борги по зарплаті в Житомирському ТТУ
 
1-07-2010, 08:51  Влада

Мер Житомира відзвітувала, як вона перемогла борги по зарплаті в Житомирському ТТУ

 

Мер Житомира відзвітувала, як вона перемогла борги по зарплаті в Житомирському ТТУ



Віра Шелудченко поклала кінець проблем ТТУ. Вперше за десять років підприємство не має жодних боргів перед своїми працівниками. Житомирське трамвайно-тролейбусне управління погасило борги по заробітній платі, перед пенсійним фондом, податків та інших виплат у сумі 5 мільйонів гривень. Гроші надійшли в якості фінансової допомоги від держави.

'Мер



Про це повідомляє офіційний сайт Віри Шелудченко.

Міський голова неодноразово піднімала проблему з трамвайно-тролейбусним управлінням перед керівництвом області, зверталася до Президента. Зараз можна з упевненістю говорити, що управління буде і надалі спокійно працювати, а житомиряни не будуть відчувати ніякого дискомфорту.

«Минулого року, як раз в цю пору, страйкували водії та кондуктори тролейбусів. Минув рік, і таких проблем у нас вже немає. Переконана, що це наше спільне досягнення і перемога як міської влади, так житомирян. Люди можуть не боятися за те, що вранці на лінію не вийдуть тролейбуси або трамваї. Борги погашені, зарплати виплачені, і ми й надалі працювати так, щоб проблем у нас не виникало ... », - Стверджує Віра Шелудченко.

На думку мера, головне завдання керівництва міського ТТУ - дбати про своїх працівників та їхні сім'ї.

«Ми розуміли, що страждали сотні житомирських сімей. У нашому ТТУ люди працюють сім'ями вже багато десятиліть. Тому ми можемо тільки уявити, в якому скрутному становищі вони були », - зазначила Віра Шелудченко.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!