Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор Житомирської області Рижук відзвітував про сто днів роботи
 
2-07-2010, 11:20  Влада

Губернатор Житомирської області Рижук відзвітував про сто днів роботи

 

Губернатор Житомирської області Рижук відзвітував про сто днів роботи: «Скоро ви побачите, що губернатор не такий м'який»


Губернатор Житомирської області Рижук відзвітував про сто днів роботи



Житомирський губернатор Сергій Рижук критично ставиться до підведення підсумків роботи перших ста днів на зайнятій посаді, але, оскільки існує така традиція - відзвітувати про початок своєї роботи, мовляв, такий підхід змушує чиновників аналізувати свої дії.

Завершили формування кадрів на рівні районів, затверджені і представлені керівники.

За словами Рижука, затверджені і приступили до роботи 95% їхніх заступників. Понад 30% керівників районів, включаючи заступників, залишилися працювати на своїх місцях, і не були замінені: «Ми до них претензій не маємо, і вони сказали, що цілком і повністю підтримують ту політику, яку проголосив президент Янукович».

Однак, рівнем підготовки та кваліфікації я не задоволений. Це правда. Але самі кадри теж це розуміють. Ми приступили до системної підготовки та перепідготовки кадрів особливо районної ланки ».

В даний час керівник в області переходять до активної фази ротації керівників обласного рівня - начальників управлінь.

Рижук зізнався, що до керівників управлінь набагато більше претензій, ніж до керівників районів.

«П'ять останніх років з ними ніхто не працював, і вони стали« безприв'язні », я не хочу їх так прив'язати, щоб ініціативи не було, але у них і ініціативи немає, і виконують вони 1-2% від своїх функцій, особливо інспекційні й контролюючі служби, в тому плані, щоб побачити, що підприємство працює і як його «загарбати», щоб це підприємство було кишенькове і платило справно їм хабар. Це колосальна проблема. »

Рижук також навів приклад, коли керівник управління, яке займається природоохоронною діяльністю, без поважної причини не приїхав у складі комісії в Новоград-Волинський район для вирішення питань відведення земельної ділянки для інвестиційного проекту (будівництва машинобудівного заводу одній з бельгійської компанії).

«Я його буду просити? Я йому буду догоджати? Немає часу і потреби, тим більше, що він депутат обласної ради. Незабаром ви побачите, що губернатор не такий м'який і проводить жорсткі ротації, і знайте, що це тільки по справедливості, тільки по правді », - запевнив Рижук.
За матеріалами Житомир info.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!