Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Уряд не планує проводити другий етап підвищення ціни на газ
 
29-07-2010, 15:08  Влада

Уряд не планує проводити другий етап підвищення ціни на газ

 
Уряд України не планує проводити другий етап підвищення ціни на газ, а визначитися з можливостями покриття собівартості тарифів у кожному конкретному випадку, заявляє прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Уряд не планує проводити другий етап підвищення ціни на газ



"У Меморандумі немає (вимог про другий етап підвищення ціни -авт.), однозначно. У ньому йдеться про зобов'язання України встановити обґрунтовані тарифи", - сказав він журналістам низки українських ЗМІ у Києві в четвер, коментуючи рішення Міжнародного валютного фонду (МВФ) про надання нової позики.

При цьому прем'єр розповів, що вже прийнято рішення про створення національної комісії регулювання тарифів на послуги житлово-комунального господарства, перед яким ставиться завдання проаналізувати вартість послуг у різних регіонах країни, визначити витрати на них, після чого вийти з пропозиціями до уряду про покриття собівартості.

Після цієї роботи, за словами М. Азарова, можна буде говорить, "яким чином ми частину витрат перекладемо або на державу, або перекладемо на населення, або перекладемо на промислові підприємства". Прем'єр підкреслив, що при цьому перед підприємствами житлово-комунального господарства поставлено завдання "не перекладати на людей безгосподарність", пояснивши, що уряд наполягає на тому, що населення не повинно оплачувати, наприклад втрати води та тепла в трубах.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!