Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук розкритикував роботу житомирських чиновників
 
5-08-2010, 12:13  Влада

Рижук розкритикував роботу житомирських чиновників

 
У вівторок 3 серпня в Житомирі, під керівництвом Сергія Рижука пройшло засідання колегії Житомирської облдержадміністрації.

0



Голова облдержадміністрації Сергій Рижук зажадав від чиновників - до 1 вересня погасити заборгованість з виплати заробітної плати на 30-50%, а до кінця поточного року - повністю.

Також піддав різкій критиці діяльність Житомирського міського голови В. Шелудченко, начальників головних управлінь облдержадміністрації: промисловості та розвитку інфраструктури В. Сухораби, будівництва та архітектури В. Галайко.

Строго попереджені начальники всіх галузевих управлінь про персональну відповідальність за погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

Головам райдержадміністрацій - посилити контроль за ситуацією щодо виплати заборгованості по заробітній платі; до вирішення даних питань залучити працівників прокуратури та РВ УМВС в Житомирській області. За результатами засідання колегії прийнято відповідні рішення.

Були розглянуті питання:
- Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету області за I півріччя 2010 р.;
- Підсумки роботи із зверненнями громадян за I півріччя 2010 р. і виконання в області вимог Закону України "Про звернення громадян";
- Стан розрахунків з виплати заробітної плати працівникам сільгосппідприємств області та сплати внесків до Пенсійного фонду за I півріччя 2010 р.;
- Виконання актів і доручень Президента України та Уряду.

Зазначено, що обсяги промислового виробництва за січень-червень зросли до відповідного періоду попереднього року на 10,2%; валова продукція сільського господарства у січні-червні виросла до торішнього періоду на 0,9% і склала 76,7 млн.грн; обсяг залучених інвестицій в основний капітал у I кварталі ц.р. склав 914,1 млн.грн, в економіку області залучено 24,9 млн.дол. США.

Середньомісячна зарплата в першому півріччі зросла проти аналогічного періоду минулого року на 19,8% і становить 1670 грн; заборгованість з виплати заробітної плати на 1.07.2010 складає 65,9 млн.грн; за звітний період створено 13 042 нових робочих місця. Заборгованість за спожиту електроенергію станом на 1.07.2010 склала 27,3 млн.грн, за природний газ 163,4 млн.грн. т.д.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!