Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор Житомирської області Сергій Рижук має намір «впритул зайнятися збанкрутілими підприємствами».
 
12-08-2010, 16:27  Влада

Губернатор Житомирської області Сергій Рижук має намір «впритул зайнятися збанкрутілими підприємствами».

 
Влада області збирається «впритул зайнятися збанкрутілими підприємствами»

'Губернатор



Про це Сергій Рижук сказав журналістам 11 серпня.

«Скільки п'ятирічок поспіль буде висіти як банкрут« Хімволокно »,« Льнотекс », Завод верстатів-автоматів та Інститут радіосистем, який в 3,3 рази наростив заборгованість після того, як його передали в сферу управління міністерства оборони? - Запитував Сергій Рижук. - Я теж задаю собі це питання: навіщо передали Інститут радіосистем? Сьогодні я підготував проект листа до прем'єр-міністру України Миколи Азарова про передачу цього об'єкта в комунальну власність області. Думаю, Микола Янович допоможе нам зробити це. А я даю обіцянку прем'єр-міністру, що ми погасимо тих 1,5 мільйона боргів по зарплаті, які накопичило це підприємство. Повернемо за рахунок перевиконання бюджету та платників податків ».

Сергій Рижук запропонував розмістити в приміщення колишнього інституту радіосистем суд або «єдиний офіс» для підприємців.

«Ми навіть не знаємо, хто справжні господарі цих збанкрутілих підприємств. Але незабаром дізнаємося. І вони, як миленькі, приїдуть до нас і будуть запевняти, що все зробили. Ми їх отримаємо, де б вони не знаходилися - на Гаваях або на Канарах », - підсумував Рижук.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!