Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області оштрафовано два БТІ на десятки тисяч гривень
 
20-08-2010, 23:03  Влада

У Житомирській області оштрафовано два БТІ на десятки тисяч гривень

 
Житомирське відділення АМКУ оштрафувало Коростенське і Новоград-Волинське БТІ на 21 тис. грн кожного за зловживання монопольним становищем. Таке рішення прийнято за результатами планових перевірок підприємств.

У Житомирській області оштрафовано два БТІ на десятки тисяч гривень



Як встановило відділення, підприємство застосовувало економічно необґрунтовану вартість послуг з оформлення та реєстрації документів права власності на нерухоме майно, що призвело до негативних наслідків для споживачів цих послуг.

«Наше відділення припиняє порушення підприємств, що займають монопольне становище на ринках. Підприємства з споживачів стягували завищену плату за виконані роботи, зокрема виявлено випадки не повернення споживачам зайво сплачених коштів при внесенні авансових платежів. Також підприємства не дотримувалися термінів проведення інвентаризаційних робіт, встановлених чинним законодавством. Такі дії підприємств призвели до негативних наслідків, які були б неможливими за умов існування конкуренції на ринку »- зазначив голова відділення Олександр Безсмертний.

При визначенні розміру штрафів відділення врахувало фінансове становище відповідачів і визнання факту вчинення порушення та їх усунення у ході розгляду справи.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!