Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Віталій Француз дав урок житомирським студентам факультету журналістики.
 
18-09-2010, 11:22  Влада

Віталій Француз дав урок житомирським студентам факультету журналістики.

 
Голова Житомирської облради Віталій Француз зустрівся з майбутніми журналістами, які навчаються на факультеті редагування та основ журналістики, Житомирського державного університету ім. І. Франка.

Віталій Француз дав урок житомирським студентам факультету журналістики.



Студенти отримали можливість поспілкуватися з представником обласної влади, дізнатися більше про органи місцевого самоврядування, специфіку їх роботи, а також поговорили про співпрацю з житомирською облдержадміністрацією.

У ході бесіди Віталій Йосипович відповів на безліч питань, які хвилюють молодь. Це і випадки хабарництва в лікувальних установах, на що голова ради відповів: «Поки не відбудеться реформування медичної галузі, і реформування з самого верху, то на місцях цю проблему не вирішити».

Звичайно юних журналістів і майбутніх виборців цікавило питання майбутніх місцевих виборів, а особливо думку Віталія Француза, кого він буде підтримувати на виборах міського голови.

- На моє глибоке переконання, мером міста має бути фахівець, господарник. Адже кожного жителя міста хвилюють комунальні послуги, медичні послуги, освіта. Але сьогодні багатьох кандидатів хвилює питання: "чи залишилися якісь шматки землі в місті?". А це питання дуже просто може вирішити влада міста - дати землю всім бажаючим будуватися. Але будівництво має бути реальним. І це повинно контролюватися також владою. І якщо не буде спокуси торгувати землею, то "зайві" кандидати просто не будуть балотуватися.

По закінченню зустрічі, у багатьох студентів до голови виникло багато особистих питань, на які Віталій Француз зазначив, що він готовий вислухати кожного і що влада відкрита для молоді. Побажав успіху у навчанні та висловив сподівання, що в майбутньому вони стануть гарними журналістами, редакторами, а хтось може піде працювати в органи місцевого самоврядування.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!