Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі продовжують сперечатися щодо того, хто все-таки домігся подачі газу
 
14-10-2010, 22:58  Влада

У Житомирі продовжують сперечатися щодо того, хто все-таки домігся подачі газу

 
У Житомирі, нарешті, розпочався опалювальний сезон. За словами представників обладміністрації, для забезпечення міста теплом у ситуацію довелося втрутитися губернатору області Сергію Рижуку.

У Житомирі продовжують сперечатися щодо того, хто все-таки домігся подачі газу



11 жовтня в приміщенні облдержадміністрації пройшло екстрене засідання комісії з питань техногенної та екологічної безпеки, за результатами якого Сергій Рижук заявив: «Київ повірив моїм обіцянкам, що влада області бере на себе відповідальність за погашення боргів за газ». На зустріч з губернатором області прибув директор ДК «Газ Україна» Едуард Швидкий.

Однак, аналогічне повідомлення про засідання комісії з питань техногенної та екологічної безпеки, але вже в приміщенні Житомирського міськвиконкому і під головуванням міра Віри Шелудченко, поширила прес-служба виконавчого комітету.

У ньому говориться, що саме міський голова «прийняла рішення розпочати роботи з підключення котелень міста до системи газопостачання».

Для того, щоб з'ясувати, хто все ж вирішив проблему подачі газу до Житомира, журналісти звернулися безпосередньо до міськвиконкому.

За словами Олени Сарно, голови управління у справах сім'ї, молоді та спорту, місто отримало газ стараннями міського голови, а не обласної влади. Також вона процитувала відповідну офіційну заяву, поширену прес-службою житомирського міської ради.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!