Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Керівництво ДК «Газ Україна» вважає що в Житомирі зірвано опалювальний сезон
 
7-10-2010, 08:13  Суспільство

Керівництво ДК «Газ Україна» вважає що в Житомирі зірвано опалювальний сезон

 
Керівництво компанії «Газ Україна» вважає, що опалювальний сезон у Житомирі зірваний з вини міської влади.

Керівництво ДК «Газ Україна» вважає що в Житомирі зірвано опалювальний сезон



У Києві відбулася зустріч керівника ДК «Газ Україна» Едуарда Швидкого та міського голови Житомира Віри Шелудченко. Темою зустрічі стала заборгованість міста перед державою за використаний в минулі опалювальні сезони природний газ.

На сьогоднішній день борг Житомира становить 47 млн. гривень. Як наслідок - керівництво міста не може гарантувати своєчасний початок нового опалювального сезону.

Після зустрічі в ДК «Газ Україна» Віра Шелудченко заявила, що держава бере на себе більше 30 мільйонів гривень житомирського боргу. Однак, за словами самого Едуарда Швидкого, ні про яке списання боргів мова йти не може.

«47 мільйонів мають бути виплачені», - заявив глава «Газ Україна». «Висновок, який зробили наші фахівці - Житомир до опалювального сезону не готовий. Не готовий, як з процедурних частини, так і за розрахунками. Своєчасно не були виконані вимоги за законом про газові закупівлі. Таким чином ми навіть формально не можемо здійснювати поставки природного газу до Житомира, оскільки договір не укладено. І це цілком вина міської влади ».

За словами глави «Газ Україна», напередодні початку опалювального сезону, питання про договір взагалі не має стояти. «Ці процедури повинні були бути проведені заздалегідь».

Як вважає Едуард Швидкий, жителям Житомира пора поставити запитання - куди пішли гроші, призначені для оплати за природний газ. «На рахунок комунального підприємства щомісяця надходила плата за послуги. Потрібно отримати відповідь, чому ці гроші вчасно не були перераховані на рахунок ДК «Газ України». І мерія вже не може знайти ці гроші ».
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!