Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дебой заборонив посилатися на його слова в інтернеті
 
13-11-2010, 00:55  Влада

Дебой заборонив посилатися на його слова в інтернеті

 
Мер Житомира, Володимир Дебой, ввів нововведення у процедурі спілкування з народом за допомогою офіційного сайту мерії.

0



Як стало відомо Дебой пропонує спілкуватися з ним за допомогою «інтернет-приймальні», і в той же час попереджає, що відповіді не будуть мати офіційного статусу.

Управління по зв'язках з громадськістю Житомирської мерії вже розмістило інформацію, в якій Володимир Михайлович обіцяє зробити місто «комфортним для проживання».

У розділі «Міський голова» можна дізнатися трудову біографію нового керівника міста. Нема, правда, днів прийому. Очевидно, Володимир Михайлович ще не визначився, а, може, просто немає часу вислуховувати скарги ходоків: заступників ще офіційно немає, та й зі складом виконкому не визначився, тому прямі особисті контакти з новим мером поки не передбачені.

Правда, з мером можна спілкуватися віртуально, в розділі "інтернет-приймальня" можна відправити повідомлення, прохання чи звернення Володимиру Дебою.

Тільки от на сайті з'явилося дивне попередження, мовляв, «відповіді на листи і звернення, які Ви отримуєте з сайту Житомирської міської ради, не мають статусу офіційного документа.

Вони не можуть бути опубліковані у ЗМІ чи використані у вигляді посилань як офіційна відповідь міської ради, оскільки, згідно із законодавством України, офіційними вважаються тільки ті документи, які отримані у письмовому вигляді ».
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!