Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Держбюджет-2011 прийняли швидко через депутатський корпоратив
 
26-12-2010, 12:54  Влада

Держбюджет-2011 прийняли швидко через депутатський корпоратив

 
Новорічні корпоративи бувають не тільки у простих смертних. У минулий четвер керівництво Партії регіонів вирішило привітати депутатів від коаліції з наступаючими святами: фуршет влаштували в партійному центрі, розташованому в столичному кінотеатрі «Зоряний».

0



Про свято депутатів сповістили заздалегідь. Подейкують, що навіть неймовірно швидке ухвалення проекту Держбюджету-2011 в четвер було пов'язано саме з вечірнім застіллям.

Серед гостей, присутніх на банкеті, були Микола Азаров, Володимир Литвин, Петро Симоненко і деякі міністри. Запросили всіх депутатів, що входять в коаліцію, і деяких «перебіжчиків» з лав Блоку Тимошенко.

- А ось Віктор Янукович не прийшов. На превеликий жаль - або ж на щастя, - в нього багато роботи, - розповів депутат від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв. - Повинен сказати, що ми всі були дуже втомленими - як-ніяк кінець робочого тижня, тому всі святкування завершилося протягом години.

Дрес-коду на депутатській вечірці не було, тому гості прийшли в звичайних робочих костюмах. Що ж стосується частування, то організатори свята вирішили обійтися без непотрібного пафосу, влаштувавши звичайний фуршет. Гостей годували бутербродами і канапе, пригощали шампанським.

Цікаво, що найбільше депутатам бажали в наступному році мудрості, пише КП.




За матеріалами «Багнет»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!