Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира пояснив журналістам, яку інформацію він хоче читати
 
1-01-2011, 22:57  Влада

Мер Житомира пояснив журналістам, яку інформацію він хоче читати

 
Мер Житомира Володимир Дебой запросив журналістів 30 грудня на свою першу офіційну прес-конференцію. Він відразу зробив акцент, що хотів би будувати свою роботу і роботу міськвиконкому на принципах, «нехай і банальних, але все ж - чесності, прозорості, відкритості, публічності, щоб його дії були зрозумілі .... Щоб навколо цього було якомога менше викривлень, спекуляцій, політичних якихось спекуляцій, шантажу і негативного піару ».

Мер Житомира пояснив журналістам, яку інформацію він хоче читати



Мер, згадуючи про зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної в день річниці визволення Житомира, повідомив журналістам, що сподівається на спільну роботу, чекає освітлення не тільки «голосних і негативних моментів», що теж необхідно, а в першу чергу, чекає, щоб співпраця була побудовано на добро і сподівається, що управління зі зв'язків з громадськістю буде акцентувати увагу «на те хороше, що робиться в місті: на тих об'єктах, які будуються, на тих людях, які працюють з ранку до вечора на виробництві, в школі, в медичних закладах» .

Він жалкує, що «відійшли в історію ті моменти, коли лікар рятує життя людини, оперує по кілька годин» ...

Мер готовий почути різні точки зору, але здивований позицією журналістів: «Чому-то, там, де є негативи, а вони дійсно є, вони на перших сторінках газет, на першому місці всіх засобів масової інформації. Тому я не прошу Вас не говорити про якісь поганих речах, будь ласка, це покращує наше співробітництво, але більше звертати увагу на добро: від добра йде добро ».
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!