Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі куратор від області не провів обіцяну перекличку на нараді
 
23-02-2011, 10:38  Влада

У Житомирі куратор від області не провів обіцяну перекличку на нараді

 
Під час робочої наради з керівниками житлово-комунальних підприємств Житомира 21 лютого куратор від облдержадміністрації Олександр Никитюк так і не провів обіцяну напередодні перекличку.

У Житомирі куратор від області не провів обіцяну перекличку на нараді



Нагадаємо, це друга нарада за участю Олександра Никитюка. На першій, під час знайомства з присутніми, Никитюк, який є заступником губернатора - керівником апарату держадміністрації, висловив своє невдоволення відсутністю на нараді керівників водоканалу і тепломережі (обидва брали участь в іншій нараді - із заступником губернатора Миколою Олещенко - авт.).

Наступну нараду куратор по Житомиру пообіцяв почати з переклички.

До слова, цього разу з'явилися всі без винятку керівники стратегічних підприємств міста.

Олександр Никитюк висловив невдоволення тим, що на нараду не запрошені представники муніципальної міліції та МНС - служб, які, на думку Никитюка, мають безпосередній зв'язок з житлово-комунальним господарством міста.

На порядок денний наради були винесені наступні питання: прибирання міста від снігу; контроль над закріпленими територіями (інспекція з благоустрою); зменшення дебіторської заборгованості водоканалу та тепломережі; реконструкція Замкової гори в Житомирі.

Нужна хорошая квартира в Киеве на пару дней ? Вам нужна аренда квартир в Киеве посуточно.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!