Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира Дебой станцював на рекламній акції у прямому ефірі «Підйому»
 
14-03-2011, 21:58  Влада

Мер Житомира Дебой станцював на рекламній акції у прямому ефірі «Підйому»

 
Виконавчий комітет Житомирської міськради 11 березня розглянула питання про дозвіл на проведення 14 березня соціально-рекламної акції торгової марки «Нескафе» і «Нового каналу» (програма «Підйом») на розі вулиць Михайлівської та Лятошинського. Акція була запланована з 7.10 до 10.30, кількість заявлених учасників - до 100 осіб. Організатори акції пояснили, що їхня мета - пропаганда здорового способу життя, і запросили Житомирського мера Володимира Дебоя взяти участь у прямому ефірі.

Мер Житомира Дебой станцював на рекламній акції у прямому ефірі «Підйому»



Володимир Дебой не побачив «соціальності» в роздачі безкоштовної кави перехожим і засумнівався в тому, що житомиряни буду робити зарядку прямо на вулиці. «Соціального нічого в цій акції немає. Це рекламна акція, і відповідно до законодавства про рекламу її і потрібно проводити. І якщо я прийму вашу пропозицію і візьму участь, то це буде реклама. Виходить, що я, як посадова особа, буду вас рекламувати. Ось коли ви буде дійсно проводити соціальну акцію, де буде реальна допомога людям - я з задоволенням візьму участь ».

У результаті виконком дозволив проведення акції, але мер наполіг, щоб з назви прибрали слово «соціальна».

Також Володимир Дебой не виключив своєї участі в акції, мовляв, якщо буду проходити повз, то зупинюся попити кави. І зупинився. Як пишуть наші колеги з Репортера, мер танцював на сцені з ведучою, словом, засвітився на всі 100 на всю країну, та ще й у молодіжній програмі ...

Основними учасниками акції в Житомирі як до 9 ранку, так і після стали школярі, студенти, для яких з'явився привід замість уроків і пар брати участь у розіграші призів і «зарядитися» безкоштовною кавою.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!