Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мінюст визначив, скільки потрібно буде платити за реєстрацію нерухомості
 
30-03-2011, 11:45  Влада

Мінюст визначив, скільки потрібно буде платити за реєстрацію нерухомості

 
Мінюст визначив, скільки потрібно буде платити за реєстрацію нерухомості

Кабінет міністрів України схвалив проект закону, який передбачає запровадження ставки державного мита за проведення державної реєстрації прав на нерухоме майно.

Міністер юстиції Олександр Лавринович повідомив, що метою справляння держмита є покриття витрат держави при здійсненні цієї діяльності.

Законопроект передбачає стягнення держмита за держреєстрацію права власності на недвижимость у розмірі 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (119 гривень), права власності на нерухомість, яке виникло і зареєстровано до 1 січня 2012 року - 50% ставки (59,5 гривні); майнового права на нерухомість, обтяження права на нерухомість - 3 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 гривня).

Законопроект розроблено для реалізації положень закону "Про держреєстрацію майнових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", згідно з яким з 1 січня 2012 року в Україні буде запроваджена держреєстрація майнових прав, а також створюється необхідна система органів держреєстрації майнових прав на нерухомість.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!