Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира Дебой продовжує шукати гроші «Турбота»
 
16-06-2011, 19:36  Влада

Мер Житомира Дебой продовжує шукати гроші «Турбота»

 
Мер Житомира Володимир Дебой в черговий раз розкритикував роботу благодійного фонду "Турбота", створеного при його попередницею Вірою Шелудченко.

Мер Житомира Дебой продовжує шукати гроші «Турбота»



«Ми до цих пір не знаємо, хто офіційно є засновником фонду і де поділися кошти, зібрані в магазинах», - сказав Дебой на брифінгу 15 червня.

«До благодійного фонду« Турбота » наша команда не має ніякого відношення, не було ніякої ініціативи про направлення або використання цих коштів. Тобто, він просто зник. Якщо ви щось знаєте про його роботу, я з задоволенням прочитав би про це у ваших інформаційних виданнях », - звернувся мер до журналістів.

Також Володимир Дебой розкритикував роботу своєї команди, яка не виконала його доручення і не надала мерові дані ні про засновника фонду, ні про кількість зібраних коштів, ні про їх використання.

«Я ще раз доручу своїм підлеглим розібратися і дати мені чітку відповідь, чим займалася і куди поділася" Турбота », - сказав мер.

Як повідомив градоначальник, окрім фонду була прийнята і міська програма «Турбота», яка працювала за рахунок грошей міського бюджету.

«Що і скільки профінансував сам благодійний фонд" Турбота ", невідомо - підкреслив мер - Як загальноміська програма вона не діє. Як громадська організація - давайте зробимо запит, щоб подивитися, хто вони, де і чим займалися. А я зроблю запит від імені виконкому ".

Нагадаємо, Житомирська міська програма «Турбота» була ініційована влітку 2009 року екс-мером Вірою Шелудченко для надання благодійної допомоги пенсіонерам, одиноким і малозабезпеченим громадянам.

Взимку 2011 року мер Житомира Володимир Дебой відчитав керівників торгових мереж і магазинів за те, що в торгових залах до сих пір знаходяться прозорі урни для пожертвувань з логотипом "Турбота".

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!