Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ЗМІ: У кабінеті житомирського губернатора побилися заступники Рижука
 
1-07-2011, 19:21  Влада

ЗМІ: У кабінеті житомирського губернатора побилися заступники Рижука

 
У кабінеті губернатора Житомирської області Сергія Рижука стався інцидент, який є черговим етапом 6-річної війни двох нинішніх заступників голови ОДА.

ЗМІ: У кабінеті житомирського губернатора побилися заступники Рижука



За інформацією з джерел в ОДА, вчора в кабінеті Рижука його заступники Олександр Никитюк та Микола Дейсан влаштували черговий раунд старої війни, - повідомляє газета Коментарі з посиланням на сайт zhitomir-online.

За результатами емоційної «розмови» Миколу Дейсана, як повідомило джерело, відсторонили від виконання своїх обов'язків. Причиною тому нібито стали папери, які на стіл Рижуку поклав Никитюк. Згідно з ними, опальний заступник губернатора лобіював інтереси агрофірми, до якої нібито має причетність.

Це вже другий конфлікт із згаданими особами. Вперше вони з'ясовували стосунки в рукопашну кілька років тому, коли Дейсан очолював Баранівську РДА (березень 2005 року - травень 2006 року).

Тоді він відмовився нагороджувати грамотою маму Никитюка, яка працювала вчителем у районі. Пояснення, яке тоді дав голова РДА, було звичайне для тих часів, мовляв син вчительки на виборах працював на Януковича. Через переживань у жінки погіршилося здоров'я, а син особисто приїхав розбиратися.

Сьогодні, очевидно, конфігурація змінилася, і Никитюк, який полягає в спорідненості з губернатором, має більше можливостей на відповідь. Напевно, тим, хто вважає себе ворогом пана Никитюка, варто замислитися, і не тільки над дріб'язковістю людей, що мають посади.

За матеріалами: comments.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!