Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир передав газові мережі монополісту безкоштовно. А чому не за гроші?
 
15-07-2011, 20:00  Влада

Житомир передав газові мережі монополісту безкоштовно. А чому не за гроші?

 
Сесія Житомирської міської ради прийняла рішення про передачу Публічному акціонерному товариству «Житомиргаз» 15 ділянок газових мереж і два газорозподільних пункти для подальшого утримання та обслуговування.

0



За таке рішення проголосувала більшість депутатів міськради, правда, з перевагою в один голос, всього - 31 депутат (всього в Житомирській міськраді 60 депутатів).

Згідно з проектом рішення, загальна вартість переданих «труб» становить майже 300 тисяч гривень.

Ось думка, депутата Житомирської міськради Бориса Буряченко (голова фракції «Фронт змін) з приводу такого рішення:

- Подивіться, що відбувається: громадяни будують газові мережі, витрачають власні кошти, а потім міськрада приймає мережі у власність як подарунок від громадян та безкоштовно передає «Житомиргазу», комерційній структурі. Внаслідок цього «Житомиргаз» збільшує балансову вартість, витрачає кошти на обслуговування, що впливає на собівартість газу, і потім звертається до комісії регулювання електроенергетики про підвищення тарифів.

«Житомиргаз» за кошти громадян отримав мережі, а місто від «Житомиргазу» не отримало нічого, крім збільшення тарифів у перспективі. Варто звернутися до здорового глузду і логіки: я не розумію, чому місто не може отримати кошти за вже побудовані мережі, і чому громадяни не можуть отримати назад витрачені колись гроші?

Це можна назвати економічним здирництвом: житомиряни спочатку платять за проведення газу до свого дому, а потім, у підсумку, мають збільшення тарифів.

Хтось давно винайшов схему пограбування і збільшення тарифів. Тут все на поверхні.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!