Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дебой: матеріали про незаконне виділення землі на скелі Чацького передані до суду.
 
21-07-2011, 23:29  Влада

Дебой: матеріали про незаконне виділення землі на скелі Чацького передані до суду.

 
Міський голова Володимир Дебой прокоментував небажання депутатів міськради приймати протест прокурора про незаконне виділення земель під сінокоси на Корбутівці, в районі скелі Чацького. - Незважаючи на небажання депутатів, це рішення було опротестовано прокуратурою. Протест набрав законної сили, тобто попередні сесійні рішення не діють, і матеріали передані до суду, - каже Дебой.

0



За словами Дебоя, деякі особи мають вплив на депутатський корпус і серед них є зацікавлені в тому, щоб навіть законний протест прокурора не підтримувати, не голосувати. - Це такий неприємний сигнальчик, який був на цій сесії ... - Стверджує мер. Однак, як повідомила вчора прес-служба Житомирської партії «Фронт Змін», на розгляд сесії міської ради прокуратура подала протести на 12 рішень міськради попередньої каденції про виділення земельних ділянок в Житомирі, 4 з них на скелі Чацького.
Однак, мер міста Житомира Володимир Дебой пропонував депутатам підтримати тільки чотири з дванадцяти протестів прокуратури. Фракція «Фронт Змін» прийняла рішення утриматися від голосування по всіх прокурорських протестах, оскільки позицію мера і мерської більшості вважає вибірковою по конкретним людям.
Дебой виступає за те, щоб людям виділяти ділянки під будівництво, щоб давати можливість будувати багатоповерхівки, але не блокувати землю, і не перепродавати її потім. - Землю треба давати в такому вигляді, як це роблять цивілізовані міста - під право будівництва в оренду, якщо будівництво виконано, то людина потім приватизує землю. Якщо будівництво не виконано, людина такого права позбавляється, і воно передається наступному, - заявив Володимир Дебой.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!