Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мер Житомира Дебой готовий йти до Києва разом з народом просити про тарифи
 
2-08-2011, 22:32  Влада

Мер Житомира Дебой готовий йти до Києва разом з народом просити про тарифи

 
Коментуючи недавнє відключення води в Житомирі через борги водоканалу, мер Житомира Володимир Дебой вважає підвищення тарифів, або, як він каже, приведення до економічно обґрунтованих, єдиним виходом із ситуації, що склалася з боргами водоканалу.

Мер Житомира Дебой готовий йти до Києва разом з народом просити про тарифи



Про це він сказав на прес-конференції після того, коли через відсутність кворуму не вдалося провести сесію Житомирської міськради:

- Взимку ... «підняли на дві десятих копійки за відро води, за тисячу літрів - на двадцять копійок, з цього зробили цілий скандал, ціле шоу!

Ніхто не розібрався ... якби ціна піднялася до об'єктивного рівня ... то питань не було б, і у нас іншого шляху немає (про борги водоканалу). Я думаю, люди це розуміють.

Я дякую жителям, які платять за цю послугу. Я готовий стати поруч з цими людьми, йти до Києва, просити, щоб була нормальна ціна, нормальне відшкодування (різниці в тарифах)».

Володимир Дебой закликав жителів міста та журналістів розібратися, щоб усі побачили: сьогодні по воді навіть серед міст області Житомир має найнижчі цінові параметри.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!