Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рижук запросив Азарова відвідати Житомир
 
17-08-2011, 11:03  Влада

Рижук запросив Азарова відвідати Житомир

 
Прем'єр-міністра України Миколу Азарова на початку наступного тижня чекають у Житомирській області.

'Рижук


Про це журналістам повідомив у Києві в Національному комплексі «Експоцентр Україна» на відкритті загальнодержавної виставкової акції «Барвиста Україна», присвяченої 20-річчю Незалежності України, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук.

За його словами, "сьогодні прем'єр-міністр України Азаров в числі перших областей відвідав експозицію Житомирської області".

При цьому Рижук зазначив, що прем'єра зацікавили процеси відродження льонарства, хмелярства і розвиток картоплярства.

"Зокрема, Микола Янович звернув увагу на високоякісні сорти картоплі Поліської та Малинської дослідних станцій, які зменшують вірусні ризики, допомагають зменшити собівартість продукції", - сказав Рижук.

Голова облдержадміністрації повідомив також, що сьогодні (16 серпня - ред.), знайомлячи прем'єр-міністра з житомирською експозицією, він звернув його увагу на низьку ціну м'ясної продукції і запросив Азарова найближчим часом відвідати Житомирську область ".


Нагадаємо, в Національному комплексі «Експоцентр Україна» (Київ) відкрилася загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна». Вона приурочена до 20-ї річниці Незалежності.

Експозиція Житомирщини розміщена в павільйоні № 3 та представлена продукцією 31-го провідного підприємства області. З них - 24 - з харчової промисловості, решта - підприємства деревообробної, легкої, машинобудівної, фарфоро-фаянсової та хімічної промисловості.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!