Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Скандал з Епіцентром в Житомирі. Наталія Леонченко виступила на захист Рижука
 
1-09-2011, 00:11  Влада

Скандал з Епіцентром в Житомирі. Наталія Леонченко виступила на захист Рижука

 
Депутати Житомирської міської ради будуть вимагати на черговій сесії публічних вибачень від губернатора області Сергія Рижука.

Скандал з Епіцентром в Житомирі. Наталія Леонченко виступила на захист Рижука



Вчора 30 серпня на засіданні бюджетної комісії депутати міської ради розглянули "поведінку" губернатора, який погрожував депутатам розбірками за Епіцентр.

Члени комісії від різних партій знайшли такі висловлювання губернатора не етичними. На рахунок санкцій вимоги народних обранців розділилися.

Одні вимагали публічних вибачень від губернатора на найближчій сесії міськради. Інші пропонували більш лояльний варіант - попросити Сергія Рижука на сесії пояснити питання "Епіцентру" і в цьому контексті висловити своє незадоволення втручанням голови ОДА в діяльність депутатів.

На засіданні комісії була присутня секретар міськради Наталія Леонченко, яка була єдиною, хто став на бік губернатора. Її аргументи: висловлювання на прес-конференції - це не офіційна заява, отже вибачення не потрібні, - передає Житомир онлайн.

Незадоволені такою позицією секретаря депутати влаштували бурхливу дискусію з захисницею Сергія Рижука. У кінцевому підсумку було вирішено повернутися до цього питання знову на наступному засіданні комісії, в наступний вівторок.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!